Personal Training

Personal  Training

Wat is dat precies?

Bij Sportlokaal Apeldoorn kan je verschillende soorten personal training volgen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 1 op 1 training. Gedurende jouw les krijg je dan de volledige aandacht om jouw doelen te behalen. Wanneer je liever samen traint kan je ook voor duo personal training. Zo kan je samen met een vriend, vriendin of andere trainingspartner jouw persoonlijke doelen behalen.
Sportlokaal Apeldoorn | Personal training

Hoe werkt Personal Training?

Zo zit een les in elkaar

Tijdens jouw training maken we gebruik van verschillende apparaten en technieken. We stemmen elke training af op jouw doelen, en maken de ideale combinatie tussen conditie, kracht en balans.
Om goed op te warmen starten we de les met boks oefeningen (pads training). Daarna ligt de focus op gerichte oefeningen om jouw doelen te behalen, dit zijn altijd oefeningen die met krachttraining te maken hebben, eventueel in combinatie met balansoefeningen om grotere groepen spieren aan te spreken.

De les heeft een pittig toetje, in de vorm van een HIT-oefening, of core training. Uiteraard kiezen we alleen oefeningen die voor jou verantwoord zijn, en passen bij jouw doelstellingen.

Remco en
Sanne staan
voor je klaar

Jouw Personal Trainers

Remco en Sanne staan voor je klaar

Jouw Personal Trainers