Over ons

Fit met jouw personal coach in Apeldoorn

Professional Coaches

Wij zijn Remco en Sanne, en hebben een grote passie voor sport en een fitte lifestyle. Door onze achtergrond in topsport en fysiotherapie weten wij als geen ander hoe je jouw lichaam op de juiste manier traint!

Iedereen kan namelijk fit zijn op zijn eigen manier. Door met aandacht en heldere doelstellingen te trainen kun je het maximale uit jouw eigen situatie halen. Zo werken we bijvoorbeeld aan zelfvertrouwen, afvallen, sterker of juist soepeler worden, beter bewegen, een betere houding of het verbeteren van prestaties binnen topsport.
Sportlokaal Apeldoorn | Personal training

Fit met jouw personal coach in Apeldoorn

Jouw personal trainers

Sportlokaal Apeldoorn | Personal training

Remco Langenbach

Personal Trainer

‘’Persoonlijke begeleiding op het gebied van training, voeding en het mentale aspect. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij je doelstelling kunt behalen.’’

Sportlokaal Apeldoorn | Personal training

Sanne Reinds

Personal Trainer

‘’Ik heb volledige aandacht voor jou. Ik hou al jouw voortgang exact bij op het gebied van voeding, training, gedrag en resultaat. Zo werken we samen naar het beste resultaat toe!’’

Wij geloven in persoonlijke aandacht voor iedereen

Bij Sportlokaal zijn alle trainingen daarom ook op maat. Helemaal afgestemd op jouw levensstijl, wensen en lichaam. In onze eigen studio gaan we graag met je aan de slag. Wanneer jij wilt, zonder moeilijke abonnementen en tegen scherpe tarieven.

Opleidingen en specialisaties:

ga jij
de uitdaging
met ons aan?

Jouw Personal Trainers

ga jij de uitdaging met ons aan?

Jouw Personal Trainers